Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton alig akarta elhinni, hogy Fernando Alonso, akivel csapattársként kifejezetten rossz viszonyt ápolt, most elismerő szavakkal nyilatkozott róla.

Fernando Alonso és Lewis Hamilton 2007-ben a McLarennél, csapattársként legendásan rossz viszonyban voltak egymással, az elmúlt években azonban többször elmondták, nincs problémájuk egymással. Olyannyira, hogy a spanyol nemrég nyilvánosan dicsérte egykori ellenfelét: "A többi srác akkor képes nyerni, ha a legjobb autót kapják meg. Lewis az, aki akkor is tud bajnoki címet szerezni, ha nem az övé a legjobb autó" - fogalmazott.

A saját bevallása szerint is élete legrosszabb szezonját teljesítő Hamilton hinni sem akart a fülének, néhány másodpercig szóhoz sem jutott, miután szembesítették egykori csapattársa szavaival. "Teljesen letaglózott, hogy Fernando a szezonom ellenére ilyen pozitív velem kapcsolatban" - fogalmazott. "Jó tudni, hogy egyes versenyzők támogatnak."

"A korábbi kapcsolatunk ellenére úgy vélem, a barátságunk és az egymás iránt érzett tiszteletünk erősebb lett" - tette hozzá. "Jó ezt hallani, mivel én is mindig csak azt mondtam, hogy ő itt az egyik legjobb - ha nem a legjobb versenyző."