Vágólapra másolva!
A július végi Magyar Nagydíj alkalmából ismét pályára lép Magyarországon az Forma-1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. A verseny hetének szerdáján megrendezendő mérkőzésen az ellenfél a magyar All Star válogatott lesz.

Idén nyolc alkalommal játszik jótékony célú bemutató mérkőzést a pilótaválogatott, Magyarországon a negyedik összecsapást tartják majd.

A Duna TV-n élőben látható labdarúgó-mérkőzést július 27-én rendezik 20 órai kezdettel a Megyeri úton, a Szusza Ferenc Stadionban. A mérkőzés játékvezetője az idén Bajnokok Ligája döntőt is vezetett Kassai Viktor lesz.

A Nationali Piloti csapatkapitánya a tavalyi világbajnok, Sebastian Vettel lesz. Mellette pályára lép a legutóbbi futam győztese, Fernando Alonso és ferraris csapattársa, Felipe Massa is. A Forma-1-es védelmet Mészöly Géza erősíti majd. Helyet kap a csapatban két magyar autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is.

Az All Star-gárdát politikusok, színészek, újságírók és sportolók alkotják. Pályára lép Kövér László, Szijjártó Péter, Bánki Erik, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Nagy Ervin, Sebestyén Balázs, Erdei Zsolt, Kovács "Kokó" István, Balogh Gábor, Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Vincze Ottó is. Az All Star-csapat szövetségi kapitánya Dunai Antal.

A résztvevők 20 darab, a hírességek által dedikált focilabdával lepik meg a közönséget. A felvezető meccsen az UTE öregfiúk csapata a magyar öregfiúk-válogatott ellen mérkőzik.

A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a bevételt jótékony célra fordítják. Belépők elővételben a WestEnd City Center Sportporta üzletében (aluljárószint) válthatók július 20-tól. A Szusza-stadionban július 25-én és 26-án 14 és 20 óra között, míg a meccs napján, július 27-én délelőtt 10 órától lehet belépőt vásárolni.